Smerter​

 

Hver 7. dansker lider af smerter, som lægevidenskaben ikke kan finde en forklaring på. Det kan være lidelser som hovedpine og nakke/rygsmerter. Allergiske reaktioner, mavetarmproblemer, autoimmune sygdomme, hjertelidelser, astmasymptomer, m.m. Da lægerne ikke kan finde nogen fysiologisk forklaring på disse lidelser, kan man risikere at få en (ubrugelig) diagnose som funktionelle lidelser, fibromyalgi og psoriasisgigt.

Meget tyder dog på, at stressbelastninger kan havde en indflydelse på disse lidelser. Blandt andet fordi, at når stresshormonerne bliver frigjort i vores krop påvirker det hjerte, blodårer, lunger, lever, mavetarmsystem, skeletmuskulatur, hormonsystem og immunsystem.

Det at leve med kroniske smerter og acceptere at man måske ikke kan det samme mere, er svært for de fleste. Det kan være svært at sige fra over for ting, man plejer at kunne.

At lære at passe på sig selv og stadigvæk føle sig god nok er ikke nemt, Det er derfor naturligt, at mange oplever en større utilstrækkelighedsfølelse, tristhed, manglende energi, m.m.

I hypnoterapien arbejder vi med at reducere det indre følelsesmæssige pres/stress, der ofte har grobund i negative tanker og følelser omkring sig selv. (se angst, stress og depression). Med hyponoterapi kan du styrke dit selvværd og få mere energi. Du vil opleve, at det bliver nemmere at håndtere et liv med smerter.

Du vil erfare, at kroppens stressniveau bliver reduceret, og derved aktiverer du kroppens egne selv- healende kræfter. Det vil give en betydelig smertereduktion.

Du vil blive oplært i et selvhypnosesystem, som understøtter og forstærker de ting, vi arbejder med i hypnoterapien (se 7 PATH selvhypnose).

Fredskilde Hypnoterapi - Frank Fredskilde - Egensevej 3 th, 5700 Svendborg - frankfredskilde@gmail.com - 22 54 71 68 

© 2017 Pauweazy Productions