Hvad er 7th Path Selvhypnose®

En amerikansk psykolog ved navn Calvin D. Banyan har udviklet dette kraftfulde og unikke selvhypnosesystem, som kombinerer meditation, hypnose og spiritualitet. Mennesker, der har praktiseret meditation fortæller, at de har oplevet selvhypnosen som en større hjælp i forhold til at reducere deres stressniveau, samt opnået større ro og balance.

Alle kan få glæde af denne form for selvhypnose, uanset om du er ateist, troende eller spirituel. Dine overbevisninger, samt det du opfatter som værende større end dig, er en vigtig del af selvhypnosen og vil hjælpe dig med de forandringer, du ønsker at opnå.

Selvhypnose er en teknik på lige fod med mange meditationsteknikker og mentaltræning. En af forskellene på meditation og selvhypnose er, at meditation som udgangspunkt er uden mål og resultat og ikke må have nogen værdi. I selvhypnose bruger vi sindets underbevidste ressourcer til at skabe positive forandringer. Selvhypnose er en tilstand, hvor du er fokuseret på de ting, der sker inden i dig, både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt.

I hver session bruger vi ca. 10-15 min. på selvhypnose. Her lærer du, hvordan du derhjemme kan opnå en hypnotisk/trancelignende tilstand, hvor du får adgang til at skabe positive forandringer i din underbevidsthed.Det betyder også, at du derhjemme kan arbejde videre med de processer, du arbejder med i hypnoterapien. Dette vil forstærke effekten af hypnoterapien samt sikre, at forandringen er vedvarende.

Hvorfor virker 7th Path selvhypnose så godt?

Én af de udfordringer jeg er stødt på i forhold til andre former for selvudvikling, (forskellige terapiformer som fx positiv psykologi) er, at det er svært at acceptere og integrere de nye positive indsigter/inputs, som du får af andre eller giver dig selv. Det har ganske enkelt svært ved at rodfæste sig blandt de mange års gamle programmeringer. De gamle destruktive programmeringer erstattes ikke så let af nye. De nye indsigter/ inputs vil derfor blive afvist igen og igen af underbevidstheden.

Med 7th-PATH selvhypnose vil nye og positive følelser, som f.eks. følelsen af at være god nok, af at være elsket lagre sig i din underbevidsthed og erstatte gamle destruktive følelser.

7th-PATH selvhypnose hjælper med at fjerne fejlagtig programmering fra de tidligere år af dit liv. Programmering som f.eks. “der er er noget galt med mig”, “jeg er ikke værd at elske”, “jeg skal være på en bestemt måde, for at andre kan lide mig”, “andre syntes nok, jeg er mærkelig”, osv. Programmering som hindrer dig i at føle dig fri, som den du er, mærke glæde, mening med livet, at nå dine mål og føle selvtillid og selvværd.

Hvad kan 7th-PATH® selvhypnose hjælpe dig med?​

Den vigtigste grund til at lave selvhypnose er, at det reducerer følelsesmæssig stress i betydelig grad.

I forhold til søvn/søvnforstyrrelser er det utroligt effektivt. Jeg har selv været søvnforstyrret i mange  år og prøvet det meste i min søgen efter bedre søvn. 7th-PATH™ selvhypnose er klart det, der har virket bedst på mig. Hvis jeg ikke kan falde i søvn eller vågner op og ikke kan sove igen, laver jeg selvhypnose. Det giver ro og bremser tankestrømmen, så jeg nu falder i søvn på 5-10 minutter.

Lige som hypnoterapien, arbejder du i selvhypnose med at reducere alle de (fejlagtige) negative/ destruktive tanker, følelser og overbevisninger, du måtte have omkring dig selv. Det kunne være: ikke at føle sig god nok, som den jeg er, at føle sig forkert, at føle sig uelsket, at føle at jeg hele tiden skal yde mit bedste for, at andre syntes om mig. At være meget selvkritisk og slå sig selv oven i hovedet m.m.

Fredskilde Hypnoterapi - Frank Fredskilde - Egensevej 3 th, 5700 Svendborg - frankfredskilde@gmail.com - 22 54 71 68 

© 2017 Pauweazy Productions