Hvem er jeg

Jeg er uddannet NGH certificeret Hypnotisør, NGH Certificeret 5-PATH® hypnoterapeut, Certificeret Underviser i 7th Path Selv-Hypnose, Psykoterapeut, familieterapeut, mentor, MILIFE instruktør og socialpædagog.

Jeg har i mange år arbejdet som socialpædagog, mentor, vejleder, coach, familieterapeut og psykoterapeut. Både som selvstændig og i kommunalt regi.

 

Jeg har 20 års erfaring, med at hjælpe og støtte mennesker med mange forskellige psykiske udfordringer. Mennesker med selvværdsproblematikker, stress, angst, depression, misbrug, spiseforstyrrelser, m.m.

 

Jeg er beæret over, at mange mennesker har haft mod til at åbne deres hjerte og har haft tillid til at betro sig til mig. Jeg har arbejdet med rigtig mange mennesker, som har delt deres følelser og sårbarhed med mig. Det har lært mig at være fintfølende og respektfuld overfor andres sårbarhed.

 

Jeg har oplevet, både i forhold til mig selv og i forhold til de mennesker, jeg har haft samtaler med, at det kan være en både lang og smertefuld proces at få løsnet op og healet de følelsesmæssige sår, vi bærer rundt på, og som ofte styrer vore tanker, vaner, handlemønstre og adfærd.

 

Psykoterapi kan være en stor hjælp for mange, men for nogle mennesker, inklusive mig selv, har det ikke været nok i forhold til at arbejde med de tidlige følelsesmæssige belastninger, som danner grundlag for den måde, vi er i verden på.

 

Det var derfor med stor glæde at jeg opdagede 5-PATH hypnoterapi og 7th-PATH selvhypnose, som hurtigt og effektivt får fat i de tidlige følelsesmæssige belastninger/sår, som kan volde os så mange problemer i livet. Det har for mig været helt unikt at opdage, at man bare efter få sessioner kan reducere følelsesmæssig pres/stress i betydelig grad og derigennem få mere energi og livsglæde.

Fredskilde Hypnoterapi - Frank Fredskilde - Egensevej 3 th, 5700 Svendborg - frankfredskilde@gmail.com - 22 54 71 68 

© 2017 Pauweazy Productions