Rygestop​

 

For at du kan stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose, er det meget vigtigt, at du har lyst til at stoppe i modsætning til at føle, at du bør stoppe. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke selv ønsker. Men hvis du har besluttet dig, så kan jeg hjælpe dig med at bryde vanen og blive fri fra afhængighed.

Hvordan fjernes rygetrang med hypnoterapi?

 

I hyponoterapien arbejder vi med årsager, og vi vil derfor se på, hvad der fik dig til at starte med at ryge. Den følelse, som ligger bag, bruger vi til at gå ind og fjerne trangen fra din underbevidsthed.

Når du ikke længere modtager signaler fra underbevidstheden om, at du har lyst til at ryge, vil det være let for dig at stoppe.

 

Når de fleste stopper med at ryge, føler de behov for at erstatte rygningen med mad, når de mærker trangen kommer snigende. En af de store fordele ved at stoppe rygning med hjælp af hyponoterapi er, at man ikke føler nogen trang, og man begynder derfor ikke at trøstespise.

Hyponoterapi er en ekstrem enkel og effektiv måde at slutte med rygning, og i de fleste tilfælde vil det være nok med 2 behandlinger.  Du får et bedre helbred og sparer penge. Hvad holder dig tilbage?

 

Du kan også kombinere rygestopbehandling, med øreakupunktur, for at forstærke behandlingen. 

Læs mere om øreakupunktur 

Fredskilde Hypnoterapi - Frank Fredskilde - Egensevej 3 th, 5700 Svendborg - frankfredskilde@gmail.com - 22 54 71 68 

© 2017 Pauweazy Productions